SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya Yesevi Hareketi Derneği İl Başkanı

Amasya Yesevi Hareketi Derneği İl Başkanı
Bu haber 02 Mart 2023 - 13:49 'de eklendi ve 71 views kez görüntülendi.
Amasya Yesevi Hareketi Derneği olarak Çok şükür 3. Görevimiz olan Pisko destek ekibimizle yardımlarınızla ikramlarimizla Kahramanmaraş bölgesindeki failiyetimizi buruk ama gelenin Rabbimiz den geldiğini bilerek felekate karşı bir olmak devlet millet olma esasına dayanarak ordaki insanlar in çocuklar in yüzünü guldurmenin mutluluyla Amasya ya döndük.
Yaklaşık yüz Hijyen paketi 100 paket atıştırmalık 25 paket yardım kolisi 150 aileye Kozlu yumurta giysi özel ihtiyaçlarla en önemlisi 1000 çocuğumuza çikolata oyuncak götürerek birer birer Sloganımız olan Kalplere Düşmektir düşünümuzle hepsinin kalbine dokunarak teslim ettik güldürduk eglendirdik kimi zaman hüzünlendik Ama Elhamdülillah yapmamız gerekeni yaptik ve döndük bu vesileyle alan olan devlet görevlilerimiz gönüllü kuruluşlar ve ilk günden bu güne alanda olan Başta Yesevi Hareketi Derneği genel başkan Mahmut cömert olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor Rabb’im yâr ve yardımcımiz yardımcıları olsun Desteğini esirgemeyen Karınca misali yangında bir damla suyum olsun diyen herkesten maddi manevi dua eden herkesten Allah razı olsun sağolun var olun Rabb’im Bir daha böyle felekatler yaşatmasın.
Mustafa Bayoğlu
Amasya Yesevi Hareketi Derneği İl Başkanı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA